Λευτεριά στις έγγυες

Λευτεριά στις έγγυες Facebook Twitter
0

Κλείνειη εφημερίδα «Derby».Το τελευταίο της πρωτοσέλιδο είχε μεπηχυαία γράμματα τη φράση «ΤριφυλλάραΒερολίνο και να χύνω». Ας είναι ελαφρότο σπέρμα που τη σκεπάζει. Τοαφεντικό τρελάθηκε: 10% αύξηση στουςχαμηλόμισθους της «Ελευθεροτυπίας»,με πρωτοσέλιδη ανακοίνωση! Η Μάνια είναιmaverickτέκνο του μπαμπά της και δεν αποκλείεταινα είναι το outsider-έκπληξητης έσχατης, εκτροχιασμένης κούρσαςτων εφημερίδων. Ο κ. Γκιουλέκαςδηλώνει στο adbuisnessότι η κρατική διαφήμιση διανέμεται τοκατά δυναμιν αξιοκρατικά (καγχασμοί).Στην ατέρμονη λίστα από λαμόγια καιάρπαγες του δημοσίου χρήματος (μακρά,σαν τη λίστα με ερωμένες του ΝτονΤζιοβάνι) προστίθεται ο εκδότης της«Ακρόπολης» και της «24ωρες» (δυο ελεεινώναπομιμήσεων των παλιών τίτλων), ονόματιΠαναγιώτης Μαυρίκος. Χωρίς καν δελτίοκυκλοφορίας, ο κύριος αυτός απορρόφησετους τελευταίους μήνες 150.000 ευρώ απόοικείους υπουργούς με ελαφρά ανακλαστικά.Τώρα κατεβαίνει υποψήφιος στις ευρωεκλογέςγια να τα παίρνει απευθείας από τονεαυτό του. Μειωμένα κατά 20% ωςπρος πέρσι ήταν τα διαφημιστικά έσοδατριμήνου στα έντυπα του ΔΟΛ. Τι δράμα! Η Σεμίνα Διγενή κατεβαίνειστο Ίντερνετ με το συγκλονιστικό σλόγκαν«Χωρίς συμφέροντα, γκρέμλινς τηςδημοσιογραφίας και μαθουσάλες τηςψυχαγωγίας», που θα μπορούσε να είναικαι τίτλος της αυτοβιογραφίας της.Μεταξύ των σκαπανέων της νέας έκφρασηςείναι ο Σάκης Μπουλάς («την αγαπάω, ήτανκαι γυναίκα του Ζουγανέλη» δήλωσε στην«Εspresso»),ο σεναριογράφος Πάνος Αμαραντίδης καιο γνωστός χάκερ Αντώνης Ρέμος - ενώ οΚωνσταντίνος Κασπίρης θα έχει τη στήλη«Fashionistas»!Στις χάρες του Ίντερνετ συμπεριλαμβάνεταιτο γεγονός ότι μπορείς να δουλεύειςαθέατος, χωρίς να πετσοκόβεσαι στουςπλαστικούς και να παστώνεσαι σαν ρέγκαμπροστά σε κάμερες που σε κάνουν μακρουλό Μια εφιαλτική συνέντευξη τηςτραβεσί Μπέττυ φιλοξένησε το «Έψιλον»,στην οποία περιέγραφε (χωρίς αντίλογο)πώς ξυλοκόπησε τον Ταχτσή και ψευδομαρτύρησεστο δικαστήριο για να «εκδικηθεί τηνκοινωνία που την ποδοπάτησε έτσι».Απορεί κανείς για ποιο ποδοπάτημαομιλεί. Η κ. Μπέττυ διατηρεί επιτυχημένηεπιχείρηση στην Κρήτη και ντύνεται στηLuisa,όπως πολλά ανάλογα σελεμπριτις. Δενφτύνεις στους τάφους - αυτά τα έκανεμόνο ο Μπορίς Βιαν. Και ξεχάστηκε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

TV & Media / Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

Η σειρά «The Osbournes» έγινε τεράστια επιτυχία και έκανε πρωταγωνιστές τη σύζυγό του, Σάρον, και τα παιδιά τους, Τζακ και Κέλι , όμως έφερε στο προσκήνιο την ήπια εκδοχή του Όζι Όσμπορν και στην πορεία, άλλαξε τα ριάλιτι
LIFO NEWSROOM