Πυροβολισμοί στο μετρό του Μανχάταν - 1 νεκρός και 2 τραυματίες

Πυροβολισμοί στο μετρό του Μανχάταν - 1 νεκρός και 2 τραυματίες Facebook Twitter
0

Νεκρός από πυροβολισμούς είναι ένας 43χρονος άντρας ενώ δύο ακόμη άνθρωποι νοσηλεύονται τραυματισμένοι από το αιματηρό περιστατικό σε σταθμό του μετρό στο Μανχάταν.

Ένοπλος άνοιξε πυρ εντός ενός σταθμού του μετρό κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Penn Station στο Μανχάταν, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την αστυνομία. Ο ένοπλος φαίνεται πως διαπληκτίστηκε με τα τρία θύματα που έπιναν καφέ σε ένα εστιατόριο McDonald's και τους ακολούθησε μόλις εισήλθαν στο σταθμό του μετρό, στη διασταύρωση της 35ης Οδού με την 8η Λεωφόρο. Άνοιξε πυρ ενώ εκείνοι κατέβαιναν με τις σκάλες στο σταθμό, σύμφωνα με την αστυνομία.


«Ένα πρόσωπο δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι και ο θάνατός του δηλώθηκε επί τόπου» διευκρίνισε ο επικεφαλής των ερευνητών της Νέας Υόρκης Ρόμπερτ Μπόις κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνέντευξης τύπου. Τα άλλα δύο θύματα, ηλικίας 45 και 48 ετών, τραυματίστηκαν στο λαιμό και την κοιλιακή χώρα ο πρώτος και στο μηρό ο δεύτερος. Ο 45χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Ο ένοπλος άνδρας, που διαφεύγει της σύλληψης, πυροβόλησε συνολικά τέσσερις φορές. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 06.00 τοπική ώρα. Τα δύο τουλάχιστον από τα τρία θύματα σύχναζαν σε ένα κέντρο μεθαδόνης, σύμφωνα με τη New York Post. Η αστυνομία επισημαίνει ότι εξακολουθεί να αναζητά τα ίχνη του δράστη όπως επίσης και άλλων δύο προσώπων με τα οποία διέφυγε με αυτοκίνητο.


Το περιστατικό σημειώθηκε σε μια περιοχή όπου δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με τον Μπόις, γεγονός που καθιστά δυσκολότερη την αστυνομική έρευνα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Υπάρχνουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

Διεθνή / Ιταλία: «Υπάρχνουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

«Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να είπε ο Βασίλε Φρουμουζάκε μέσα στη φυλακή - Οι Αρχές επεκτείνουν τώρα την έρευνα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες πέντε ετών και σε καταλόγους αγνοουμένων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ
Ιταλία: 32χρονος ομολόγησε γυναικοκτονίες σεξεργατριών - Θεωρείται κατά συρροή δολοφόνος

Διεθνή / Ιταλία: 32χρονος ομολόγησε γυναικοκτονίες σεξεργατριών - Θεωρείται κατά συρροή δολοφόνος

«Βασίλε Φρουμουζάκε: Ο υποδειγματικός πατέρας που έκρυβε έναν κατά συρροή δολοφόνο», γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ για τον άνδρα που έχει ομολογήσει δύο γυναικοκτονίες μετά από βασανισμό και ερευνάται για άλλα εγκλήματα
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ
Ισχυρός σεισμός 6,4 Ρίχτερ στη βόρεια Χιλή - Ζημιές σε κτίρια, 20.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

Διεθνή / Ισχυρός σεισμός 6,4 Ρίχτερ στη βόρεια Χιλή - Ζημιές σε κτίρια, 20.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

Εικόνες και πλάνα που μεταδίδονται από τοπικά μέσα δείχνουν σπασμένα τζάμια και κατεστραμμένους τοίχους στην πόλη Κοπιαπό, περίπου 800 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Σαντιάγο
LIFO NEWSROOM