Όπου φύγει- φύγει οι υπάλληλοι του Δημοσίου

Όπου φύγει- φύγει οι υπάλληλοι του Δημοσίου Facebook Twitter
3

Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικά δικαιώματα καταθέτουν αιτήσεις για να συνταξιοδοτηθούν, φοβούμενοι το νέο Ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ στο Έθνος, περισσότεροι από 60.000 υπάλληλοι θεμελιώνουν φέτος δικαίωμα συνταξιοδότησης, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες οι αιτήσεις για συνταξιοδότηση ξεπέρασαν τις 5.500 υπό το φόβο της εφαρμογής του νέου Ασφαλιστικού, με το οποίο αυξάνονται τα όρια ηλικίας.

Σημειώνεται, πως στο Δημόσιο από το 2009 μέχρι σήμερα ο αριθμός των υπαλλήλων έχει μειωθεί κατά 340.000.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Οικονομία / Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Από τη γεωπολιτική και την οικονομία έως την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Υγεία και την Επιστήμη, οι κρίσιμες εξελίξεις της νέας εποχής στο επίκεντρο των συζητήσεων, υπό τον τίτλο: “The Shock of the New”
THE LIFO TEAM