Σακελλαρίδης: Πρέπει από σήμερα κιόλας να ξεκινήσουμε την ουσιαστική διαπραγμάτευση

Σακελλαρίδης: Πρέπει από σήμερα κιόλας να ξεκινήσουμε την ουσιαστική διαπραγμάτευση Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το προβάδισμα του «Όχι» στην εκτίμηση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και τόνισε ότι «με αυτό το αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός έχει μια ξεκάθαρη εντολή από τον ελληνικό λαό». 

Μιλώντας στον ANT1, ανέφερε ακόμα πως «κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες δόθηκε αυτή η εντολή και αυτό από μόνο του πραγματικά την αναβαθμίζει ποιοτικά. Δίνει εντολή στην κυβέρνηση, να υπερασπιστεί τη δική της πρόταση, τις δικές της θέσεις και η διαπραγμάτευση δεν ξεκινά από μηδενική βάση. Πρέπει από σήμερα κιόλας να ξεκινήσουμε την ουσιαστική διαπραγμάτευση, σε πιο στέρεες βάσεις».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Γ. Σακελλαρίδης ανέφερε πως η δυναμική του «Όχι» κέρδιζε διαρκώς έδαφος τα τελευταία 24ωρα και ήταν ενδεικτική η συγκέντρωση του Συντάγματος, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει ποτέ. Πρόσθεσε πως μετά από τη συγκέντρωση της Παρασκευής άρχισαν να μεταστρέφονται και οι δηλώσεις που έρχονταν από το εξωτερικό.

«Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλοι αυτοί οι πολίτες, που προσήλθαν στην κάλπη, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν θα παραμείνουν ενωμένοι. Απαιτείται να υπάρξει εθνική ομοψυχία», ανέφερε.

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM