Η δημοσκοπική έρευνα του ΑΝΤ1 δίνει ΟΧΙ

Η δημοσκοπική έρευνα του ΑΝΤ1 δίνει ΟΧΙ Facebook Twitter
Fragiskos Samsas / SOOC
0

Στις επτά ακριβώς οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα έκλεισαν και πλέον όλα τα κανάλια έχουν ξεκινήσει τηλεμαραθώνιους για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων και ειδήσεων. Ωστόσο σε αυτή την εκλογική διαδικασία δεν διενεργήθηκαν και δεν μεταδίδονται τα καθιερωμένα exit polls για το Δημοψήφισμα, αλλά δημοσκοπικές έρευνες εκλογικού αποτελέσματος.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 και η Μetron Analysis μόλις ανακοίνωσαν πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους το ΟΧΙ είναι από 50 έως 54% και το ΝΑΙ είναι στο 46% έως 50%.

Αποτελέσματα, εξελίξεις και ειδήσεις λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM