Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Με το «όχι» οι τράπεζες δεν θα ανοίξουν

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Με το «όχι» οι τράπεζες δεν θα ανοίξουν Facebook Twitter
SOOC
7

Νέα παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σήμερα ο οποίος μιλώντας στον Αντ1 εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επικράτηση του “ναι” στο δημοψήφισμα ενώ παράλληλα κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι δεν λέει την αλήθεια για το τι θα συμβεί ως ο λαός ψηφίσει «όχι».

Ο πρώην Πρωθυπουργός σημειώνει ότι κινδυνεύει η θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη και τονίζει: «Δεν θα πω ότι η κυβέρνηση λέει ψέματα, θα πω πως δεν λέει όλη την αλήθεια».

«Ένα όχι θα βάλει σε περιπέτειες τον λαό», είπε ο κ. Μητσοτάκης και σημείωσε ότι με ένα “όχι” στο δημοψήφισμα δεν θα ανοίξουν οι τράπεζες. «Το τραπεζικό σύστημα δεν θα έχει ρευστό για να κινηθεί και θα χρειαστεί μετάβαση σε ένα άλλο νόμισμα», είπε.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM