ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Αντί Παναρίτη, Ψαλιδόπουλος

Αντί Παναρίτη, Ψαλιδόπουλος Facebook Twitter
0

Τον καθηγητή Μιχάλη Ψαλιδόπουλο όρισε το υπουργείο Οικονομικών για τη θέση του εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ, μία θέση για την οποία προοριζόταν η Έλενα Παναρίτη  αλλά υπήρξε υποχώρηση του υπουργείου μετά τις αντιδράσεις για το πρόσωπο της.


Οπως ανακοινώθηκε, ο κ. Ψαλιδόπουλος, νυν Πρόεδρος του ΚΕΠΕ και Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, δέχθηκε την πρόταση του Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, να αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στο ΔΝΤ. Η θητεία του αρχίζει την 29η Ιουνίου 2015.

Ο κ. Ψαλιδόπουλος είναι απόφοιτος του ΕΚΠΑ, της Παντείου και του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου. Πριν αναλάβει Πρόεδρος του ΚΕΠΕ κατείχε την Έδρα «Κωνσταντίνος Καραμανλής»της Σχολής Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts των ΗΠΑ (2010-2014).

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Κόψτε τα επιδόματα για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Οικονομία / Τράπεζα της Ελλάδος: «Φρένο» σε επιδόματα και pass για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Στο εξής, για κάθε έκτακτη επιχορήγηση, θα πρέπει να έχει διασφαλιστεί εκ των προτέρων η χρηματοδότηση, επισημαίνει η ΤτΕ - «Θα πρέπει να τεθούν ξεκάθαρες προτεραιότητες κατά τη λήψη πιθανών νέων στοχευμένων μέτρων στήριξης στις πιο ευάλωτες εισοδηματικές ομάδες»
NEWSROOM