ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πανελλαδικές: «Βουλιάζουν» 2ο και 4ο πεδίο

Πανελλαδικές: «Βουλιάζουν» 2ο και 4ο πεδίο Facebook Twitter
Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
1

Στο 2ο και 4ο πεδίο των πανελλαδικών αναμένεται πτώση των βάσεων καθώς υπήρξε μεγάλη δυσκολία στα Μαθηματικά και τη Φυσική Κατεύθυνσης. Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου, στις Σχολές Θεωρητικής Κατεύθυνσης η πτώση θα είναι συγκρατημένη ενώ αναμένεται η πτώση  στα «θετικά» μαθήματα να παρασύρει προς τα κάτω τις σχολές των ιατρικών και παραϊατρικών επιστημών αλλά και τα Οικονομικά.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι, παρότι οι διαρροές από βαθμολογικά κέντρα αφορούν μικρό ποσοστό, οι επιδόσεις των μαθητών στα καίρια μαθήματα, που έχουν και συντελεστή βαρύτητας φαίνεται ότι θα είναι χαμηλότερες από πέρσι.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μεγάλοι χαμένοι φέτος θα είναι και πάλι  οι υποψήφιοι της Θετικής συμπαρασύροντας και όσους βρίσκονται στην Τεχνολογική Κατεύθυνση, λόγω των Μαθηματικών και της Φυσικής.

Αισθητή πτώση αναμένεται να παρουσιάσουν οι πολυτεχνικές σχολές, όπως και οι Φυσικομαθηματικές. Πέρσι, δύο από τις πιο δημοφιλείς σχολές του ΕΜΠ πλησίασαν  τα 19.000 μόρια, φέτος όμως πολύ πιθανόν να χάσουν τα 500 μόρια που «κέρδισαν» πέρσι επιστρέφοντας στο 18,5.

1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια