Τουρκία: Η Μέση Ανατολή θα βυθισθεί στην αναταραχή αν εκτελεστεί ο Μόρσι

Τουρκία: Η Μέση Ανατολή θα βυθισθεί στην αναταραχή αν εκτελεστεί ο Μόρσι Facebook Twitter
0

Η Μέση Ανατολή θα βυθισθεί στην αναταραχή, αν εκτελεστούν στην Αίγυπτο οι θανατικές ποινές που επιβλήθηκαν στον πρώην πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι και σε άλλα κορυφαία στελέχη των ισλαμιστών, τόνισε σήμερα ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο Ιμπραήμ Καλίν δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα πως η Τουρκία θα εργαστεί με την Επιτροπή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αναφορικά με τις καταδίκες και θα προβεί «σε όλα τα απαραίτητα βήματα».

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν υποστηρίζει τον Μόρσι και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Διεθνή / Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Το GHF δέχεται έντονη κριτική τόσο από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις όσο και από τον ΟΗΕ, για περιορισμένη διανομή βοήθειας, ελλιπή πρόσβαση και καταγγελίες για έλεγχο των δικαιούχων
LIFO NEWSROOM