Καταιγίδες και Μποφόρ

Καταιγίδες και Μποφόρ Facebook Twitter
0

Κακοκαιρία στις δυτικές, κεντρικές, και βόρειες περιοχές της χώρας προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η ΕΜΥ με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία πάντως παραμένει σχετικά υψηλά ως προς την ελάχιστη με τη μικρότερη, 14 βαθμοί Κελσίου, να σημειώνεται σε Μακεδονία και Θράκη. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα φτάσουν ακόμη και τα 9 Μποφόρ και θα εξασθενήσουν από το βράδυ ενώ στο Αιγαίο τα 5 Μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται καιρός άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες. Άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί. Θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν από το απόγευμα ισχυρές κυρίως στα δυτικά. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Με το πρόσωπο της Μαρίας Καβογιάννη από το Maestro το γκραφίτι για την έμφυλη βία

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Η ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro έγινε γκράφιτι για την έμφυλη βία

Το πρόσωπο του χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη στο Maestro αποτέλεσε σύμβολο για τις κακοποιημένες γυναίκες αλλά και έμπνευση για τον καλλιτέχνη Γιώργο Κόφτη
NEWSROOM
Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ελλάδα / Τροχαίο στην Ξάνθη: Δύο άντρες και δύο γυναίκες μόλις 20-25 ετών οι νεκροί - Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ο πέμπτος επιβάτης του μοιραίου αυτοκινήτου και τρεις από τους επιβάτες του λεωφορείου με το οποίο συγκρούστηκε αυτό, έξω από την Ξάνθη, είναι σοβαρά τραυματισμένοι
NEWSROOM