Καταιγίδες και Μποφόρ

Καταιγίδες και Μποφόρ Facebook Twitter
0

Κακοκαιρία στις δυτικές, κεντρικές, και βόρειες περιοχές της χώρας προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η ΕΜΥ με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία πάντως παραμένει σχετικά υψηλά ως προς την ελάχιστη με τη μικρότερη, 14 βαθμοί Κελσίου, να σημειώνεται σε Μακεδονία και Θράκη. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα φτάσουν ακόμη και τα 9 Μποφόρ και θα εξασθενήσουν από το βράδυ ενώ στο Αιγαίο τα 5 Μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται καιρός άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες. Άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί. Θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν από το απόγευμα ισχυρές κυρίως στα δυτικά. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ