Συνελήφθη Σύρος διακινητής μεταναστών στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθη Σύρος διακινητής μεταναστών στην Ηγουμενίτσα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Ένας 46χρονος υπήκοος Συρίας συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην Ηγουμενίτσα, κατηγορούμενος για διακίνηση μεταναστών.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 46χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε τέσσερις ομοεθνείς του (τρεις άνδρες ηλικίας 35, 36 και 32 ετών και μία 35χρονη γυναίκα) οι οποίοι κατείχαν τέσσερις πλαστές ταυτότητες Ιταλίας.

Όπως αποδείχθηκε είχαν προμηθευτεί τις ταυτότητες στην Αθήνα έναντι 2.000 ευρώ.

Συνολικά κατασχέθηκαν: το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των μεταναστών, οι τέσσερις πλαστές ταυτότητες Ιταλίας, τα τέσσερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο διακινητής και οι παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ 36 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Ξεκινά η δίκη για τα Τέμπη: Πάνω από 350 οι μάρτυρες - Για κακούργημα οι 33 από τους 36 κατηγορούμενους

Μεταξύ των κατηγορουμένων, είναι πρώην πρόεδροι και διοικητικά στελέχη του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ, της ΡΑΣ και της Hellenic Train, υπάλληλοι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Μεταφορών
THE LIFO TEAM