Στον ανακριτή με αλεξίσφαιρα οι δύο δράστες του διπλού φονικού στη Μάνη

Στον ανακριτή με αλεξίσφαιρα οι δύο δράστες του διπλού φονικού στη Μάνη Facebook Twitter
0

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και αλεξίσφαιρα οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή οι δράστες του διπλού φονικού στη Μάνη.

Έξω από τις δικαστικές αίθουσες της Καλαμάτας είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς των θυμάτων και δημιουργήθηκε μικρή ένταση όταν πέρασαν από μπροστά τους οι δράστες της δολοφονίας.

 

Σύμφωνα με τις προανακριτικές απολογίες των δύο δραστών, πυρ φαίνεται να άνοιξε ο Νίκος Μοσχανδρέου όταν είδε τα δύο θύματα να έχουν βάλει στη μέση τον φίλο του και να πηγαίνουν προς το σημείο όπου υποτίθεται ότι βρισκόταν το αυτοκίνητο-δέλεαρ για τη μοιραία συνάντηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας. Όσο για την αντίδρασή τους μετά το φονικό: «Ήμασταν φοβισμένοι και τρέμαμε, ενώ ο Παναγιώτης έκανε εμετό. Από την τρομάρα μας δεν πλησιάζαμε προς το σημείο τους».

Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/487319/simera-i-apologia-ton-dyo-18hronon-gia-to-diplo-foniko-sti-mani#ixzz3BOumzvFh

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΧΑΙΡΙ

Ελλάδα / Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» λέει ο πατέρας του

«Να δούμε αν υπάρχει κάποια όντως σκοπούμενη σωματική βλάβη και αν τελικά ο θύτης όπως ισχυρίζεται ο ίδιος είναι το θύμα» υποστηρίζει ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης
THE LIFO TEAM