Mια πόλη από πατάτες

Facebook Twitter
0


Mια πόλη από πατάτες

O Peter Root χρειάστηκε τρεις εβδομάδες, ένα μαχαίρι, εργαλεία επιδιόρθωσης ποδήλατου και 90 κιλά πατάτες για να φτιάξει αυτή την πόλη. Το όνομά της είναι Plot και βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, από όπου εμπνεύστηκε για τα κτήρια.

Κανόνες στο τραπέζι, τώρα σε βολικά σκίτσα

[via A cup of Jo]

Ένα εστιατόριο βγαλμένο από το Goddfellas

Το NoMad είναι ένα καινούριο εστιατόριο και ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Στο τρίλεπτο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τη διαφήμισή του, η οποία είναι εμπνευσμένη από την ταινία Goodfellas - είναι πολύ ωραία φτιαγμένη, και σε κάνει να θέλεις να πας. Στην αυθεντική σκηνή (που είναι και από τις πιο ωραίες τις ταινίας) ο Ray Liotta και Lorraine Bracco μπαίνουν στο Copacabana μέσω της κουζίνας.

H αυθεντική σκηνή:

Και η διαφήμιση:

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον «Σήφη» ξέρουν από καλή κρητική κουζίνα

Γεύση / Στον «Σήφη» για γαμοπίλαφο και αυγά με στάκα και απάκι

Εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες, μια οικογενειακή ταβέρνα στον Άγιο Δημήτριο, με την κυρά-Φωφώ σταθερά στο τιμόνι, σερβίρει φαγητά και μεζέδες όπως ακριβώς θα τους έβρισκες σε ένα αυθεντικό κρητικό καφενείο.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Χριστουγεννιάτικος κορμός, μια γλυκιά ιστορία που συνεχίζεται στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης

Γεύση / Χριστουγεννιάτικος κορμός, ένα σοκολατένιο έπος. Εδώ οι καλύτεροι

Ξεκίνησε ως ένα ρολό παντεσπάνι με αφράτη σοκολάτα γκανάς και ζάχαρη άχνη, σύμβολο της καλοτυχίας. Πλέον κάθε ζαχαροπλάστης κάνει μια δική του παραλλαγή, μετατρέποντάς το σε γλυκό έργο τέχνης.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
«Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το Αμύνταιο είναι το El Dorado της ελληνικής αμπελουργίας»

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού κρασιού, ο Άγγελος Ιατρίδης, εξηγεί ότι πήγε στο Αμύνταιο πριν από τριάντα χρόνια επειδή είδε ότι θα άντεχε στην κλιματική αλλαγή και μιλάει για τη μεγάλη ανάπτυξη του Κτήματος Άλφα από τα 4.000 στρέμματα στα 14.000.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Η εποχή του Ευχέλαιου της μεσογειακής διατροφής ή Τα μυστήρια της εποχής της ελιάς

Γεύση / Ελιές με χταπόδι: Στο Αιγαίο τις φτιάχνουν απλά, όπως τις μαντινάδες

Κολυμπάτες, ελίδια, κλαστάδες, σταφιδολιές, ψαρολιές, κουροπολιές, νερατζολιές: όπως και να την πεις, η ελιά παραμένει ένα μικρό σύμβολο του μεσογειακού πολιτισμού. Mε το χταπόδι πώς ταιριάζει;
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ