Συνελήφθη με κλεμμένο αυτοκίνητο ενώ πήγαινε στο δικαστήριο

Συνελήφθη με κλεμμένο αυτοκίνητο ενώ πήγαινε στο δικαστήριο Facebook Twitter
0

Η αστυνομία της επαρχίας Tuolomne είπε σήμερα ότι συνέλαβε έναν άνδρα που έκλεψε ένα αυτοκίνητο για να παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Ρέντινγκ ειδοποίησε την αστυνομία για την κλοπή ενός Mιτσουμπίσι, μοντέλου 2001 σήμερα το πρωί.

Η δουλειά των αστυνομικών ήταν πολύ εύκολη αυτή τη φορά, καθώς το GPS που υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο δεν είχε απενεργοποιηθεί και τους έδωσε την ακριβή τοποθεσία: έξω από το τοπικό δικαστήριο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Τζέιμς Μάνινγκ, ο οποίος είχε προλάβει μάλιστα να αλλάξει και πινακίδες στο αυτοκίνητο. 

Η 45χρονη γυναίκα του Μάνινγκ, είπε στους αστυνομικούς ότι το αυτοκίνητο είχε αγοραστεί από το σύζυγό της για 200 δολάρια, ώστε να παρουσιαστούν στο δικαστήριο για υπόθεση που τους αφορούσε.

Εκτός της κλοπής αυτοκινήτου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή απαγορευμένων ουσιών και πέρασαν τη χθεσινή νύχτα στη φυλακή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Living / Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Ο Μιμίκος είναι ένας sassy κόκορας έξι μηνών που έχει κλέψει την καρδιά της Αναστασίας, ένα ζώο συντροφιάς που μπορεί να την τρελαίνει στα «κικιρίκου» όλη μέρα, αλλά τη βοήθησε να δει τη ζωή της αλλιώς, και να την αλλάξει.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT