Αυστραλία: «Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να δοθούν απαντήσεις για τα αντικείμενα»

Αυστραλία: «Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να δοθούν απαντήσεις για τα αντικείμενα» Facebook Twitter
0

Αξιωματούχοι της Αυστραλίας προειδοποιούν ότι θα χρειαστεί αρκετές ημέρες για να ελεγχθούν τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στον Ινδικό ωκεανό και πιθανότατα ανήκουν στο Μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών το οποίο αγνοείται εδώ και 12 ημέρες.

Το μεγαλύτερο από τα αντικείμενα και φαίνεται να επιπλέει στο νερό που σε αυτό το σημείο έχει αρκετές χιλιάδες μέτρα βάθος. Το δεύτερο αντικείμενο είναι μικρότερο, μήκους περίπου 5 μέτρων.

Στην περιοχή σπεύδει ήδη δύναμη από αέρος της υπηρεσίας αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων της Αυστραλίας ενώ τρία ακόμη αεροσκάφη από τη Νέα Ζηλανδία και το Ναυτικό των ΗΠΑ πηγαίνουν προς το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια.

Από θαλάσσης ένα εμπορικό πλοίο έχει αλλάξει πορεία προκειμένου να σπεύσει στην περιοχή ενώ και ένα ακόμη πλοίο του βασιλικού ναυτικού της Αυστραλίας που είναι εξοπλισμένο με κατάλληλο μηχανισμό για τη συλλογή των αντικειμένων σπεύδει προς τα εκεί.

Πλοία ανακοίνωσε ότι θα στείλει και η Κίνα καθώς οι 135 από τους συνολικά 297 επιβαίνοντες στο Μπόινγκ ήταν πολίτες της.

H ορατότητα στην περιοχή είναι, όπως δήλωσε αξιωματούχος, κακή.

Αξιωματούχος στη Μαλαισία δήλωσε ότι η ανακάλυψη της Αυστραλίας είναι «ελπιδοφόρα» αλλά πρέπει να είναι προσεκτικοί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM