Θεσσαλονίκη: Γλίτωσε για δεύτερη φορά από απόπειρα ανθρωποκτονίας

Θεσσαλονίκη: Γλίτωσε για δεύτερη φορά από απόπειρα ανθρωποκτονίας Facebook Twitter
0

54χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη γλίτωσε για δεύτερη φορά από απόπειρα ανθρωποκτονίας που έγινε σε βάρος του. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα άγνωστος δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τον πυροβόλησε στην είσοδο της οικοδομής του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο.

Στις 12 Αυγούστου του 2013 είχε σημειωθεί νέα απόπειρα σε βάρος του 54χρονου, καθώς άγνωστοι είχαν τοποθετήσει μια χειροβομβίδα στο μηχανάκι που οδηγούσε. Ο άνδρας εντόπισε τη χειροβομβίδα και ειδοποίησε την αστυνομία που εξουδετέρωσε τον πυροδοτικό μηχανισμό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το βάρος της έρευνας πέφτει πλέον στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του θύματος, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κίνητρα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη δολοφονία
THE LIFO TEAM