Πού πάνε οι «επενδύσεις», όταν φεύγουν;

Πού πάνε οι «επενδύσεις», όταν φεύγουν; Facebook Twitter
0

Οι λιλιπούτειες Βρετανικές Παρθένες Νήσοι βρίσκονται μεταξύ των χωρών που δέχτηκαν τις μεγαλύτερες εισροές κεφαλαίων το 2013, περισσότερες μάλιστα απ’ ό,τι Ινδία και Βραζιλία μαζί.

Σύμφωνα με μελέτη των Ηνωμένων Εθνών που δόθηκε στη δημοσιότητα στο φορολογικό παράδεισο της Καραϊβικής επενδύθηκαν 92 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που  είναι το τέταρτο υψηλότερο παγκοσμίως.

Στις ΗΠΑ οι ξένες άμεσες επενδύσεις έφτασαν τα 159 δισεκατομμύρια, στην Κίνα στα 127 δισεκατομμύρια και στη Ρωσία στα 94. Αμέσως μετά βρίσκεται ο εξωτικός φορολογικός παράδεισος στον οποίο τα χρήματα μπαίνουν και βγάινουν πολύ γρήγορα μέσω λογαριασμών μεγάλων εταιριών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM