Ο Ξηρός τρομάζει το Μαξίμου

Ο Ξηρός τρομάζει το Μαξίμου Facebook Twitter
0

Συνάντηση με τους υπουργούς Δικαιοσυνης και Δημόσιας Τάξης έχει αυτή την ώρα ο Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες, την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Η συνάντηση αφορά στις έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του, αλλά και την εξέλιξη της έρευνας για το «πάρτι» με τους Πυρήνες της Φωτιάς στις φυλακές Κορυδαλλού, στο οποίο φέρεται να συμμετείχε ο καταδικασμένος για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη.


Η μη εμφάνιση του Ξηρού στο αστυνομικό τμήμα της Καλλικράτειας όπου είχε δηλώσει ότι θα περάσει την άδεια του σήμανε συναγερμό στις Αρχές.


Σήμερα λήγει η 6ήμερη άδεια που είχε πάρει ο καταδικασμένος σε ισόβια για συμμετοχή στη 17Ν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM