Μάνσον: «Γεννήθηκα για να κάνω ό,τι κάνω»

Μάνσον: «Γεννήθηκα για να κάνω ό,τι κάνω» Facebook Twitter
0

 

Μάνσον: «Γεννήθηκα για να κάνω ό,τι κάνω» Facebook Twitter

Αμφισεξουαλικός δηλώνει σε συνέντευξη του στο περιοδικό Rolling Stone, ο Τσαρλς Μάνσον, από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν δολοφόνους, ο οποίος παραμένει φυλακισμένος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Καλιφόρνιας για το φόνο της ηθοποιού Σάρον Τέιτ, της συζύγου του Ρομάν Πολάνσκι που ήταν σε ενδιαφέρουσα και τεσσάρων φίλων της το 1969. 

Ο 79χρονος Μάνσον, παραμένει αμετανόητος δηλώνοντας «ο κόσμος νομίζει ότι είμαι τρελός, όμως γεννήθηκα για να κάνω ό,τι κάνω».

Μάνσον: «Γεννήθηκα για να κάνω ό,τι κάνω» Facebook Twitter

«Το σεξ για μένα είναι σα να πηγαίνεις στην τουαλέτα. Δεν έχει σημασία ή όχι αν είναι κορίτσι ή όχι. Δεν παίζω αυτό το σκ...παίχνιδο κορίτσι – αγόρι. Δεν είμαι κολλημένος σε αυτό το παιχνίδι», λέει, απρότι, όπως επίσης δηλώνει είναι αρραβωνιασμένος με 25χρονη «θαυμάστρια» του.

Η ίδια μάλιστα δηλώνει ότι «θα παντρευτούμε με τον Τσάρλι», κάτι που ο ίδιος διαψεύδει: «Πρόκειται για ένα μάτσο κουταμάρες. Βλακείες φίλε. Το κάνουμε για δημόσια κατανάλωση».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM
Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM