«Απόπειρα σαμποτάζ» στο Ιράν

«Απόπειρα σαμποτάζ» στο Ιράν Facebook Twitter
0

«Προ ολίγου καιρού, εντοπίσαμε δραστηριότητες σαμποτάζ από πολλά πρόσωπα μέσα σε πυρηνικό σταθμό και τους αφήσαμε να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους έτσι ώστε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Τους συλλάβαμε την κατάλληλη στιγμή και η ανάκρισή τους συνεχίζεται», ανέφερε ο επικεφαλής του Ιρανικού Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΟΙΕΑ) Αλί Ακμπάρ Σαλεχί, μετά από τη σύλληψη 4 υπόπτων που φέρονται ως σαμποτέρ σε ιρανική πυρηνική εγκατάσταση.

Ωτσόσο, αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες –μέχρι στιγμής-  που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θέμα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Μέχρ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: «Αποτύχαμε» - Πιέσεις στη γαλλική κυβέρνηση για την ασφάλεια των μουσείων

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Αποτύχαμε» - To «κατηγορώ» στη γαλλική κυβέρνηση για την ασφάλεια των μουσείων

Το σχόλιο του Γάλλου υπουργού Δικαιοσύνης για το γεγονός του ότι χρειάστηκαν μόνο 7 λεπτά για να κλαπούν ανεκτίμητης αξίας κοσμήματα από το πιο διάσημο μουσείο του κόσμου
LIFO NEWSROOM