Αθανασίου: Οι φήμες για παραίτησή μου είναι "αστειότητες"

Αθανασίου: Οι φήμες για παραίτησή μου είναι "αστειότητες" Facebook Twitter
2

Ο υπουργός δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, χαρακτήρισε τις φήμες περί παράιτησής του «αστειότητες».

Από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, ο υπουργός Δικαιοσύνης, είπε σχετικά με τους χρυσαυγίτες βουλευτές που αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα: «Θα συνεχιστεί η ανάκριση και θα δούμε τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Η ελληνική δικαιοσύνη είναι θεσμικά ανεξάρτητη και έχει μια ζηλευτή ανεξαρτησία, που δεν έχουν άλλες χώρες».

Οσον αφορά τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, ο Χ. Αθανασίου είπε ότι ένας εκ των 4 προσωρινά κρατείται, αλλά για τους υπόλοιπους υπήρχαν αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων και γι αυτό αποφυλακίστηκαν με περιοριστικούς όρους.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Διεθνή / Politico: Το νέο σχέδιο του Μισέλ για να ξεφορτωθεί τη φον ντερ Λάιεν είναι να δώσει την καρέκλα στον Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου διαβιβάζει την ιδέα στους ηγέτες της ΕΕ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αναλάβει τη δουλειά της φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM
Τι σημαίνει το εκλογικό αποτέλεσμα για την κυβέρνηση;

LiFO politics / Τι σημαίνει το εκλογικό αποτέλεσμα για την κυβέρνηση;

Ο συγγραφέας και αρθρογράφος της LiFO Γιάννης Παντελάκης συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι «για την ώρα ο Μητσοτάκης μπορεί να κοιμάται ήσυχος».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια