«Υπάρχουν κυβερνήσεις που κλείνουν τη δημόσια τηλεόραση και λένε ότι το έκαναν οι Βρυξέλλες»

«Υπάρχουν κυβερνήσεις που κλείνουν τη δημόσια τηλεόραση και λένε ότι το έκαναν οι Βρυξέλλες» Facebook Twitter
3

Άδειασε την κυβέρνηση Σαμαρά ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πορτογαλία, ο κ. Σούλτς είπε για το κλείσιμο της ΕΡΤ ότι δεν υπάρχει ευρωπαικός δάκτυλος και σημείωσε με νόημα: .

«Θέλω να επισημάνω ότι η κυβέρνηση της Πορτογαλίας σπάνια κρύβεται πίσω από την τρόικα. Παραδέχεται ανοιχτά ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι και δικά της μέτρα. Την ίδια ώρα υπάρχουν κυβερνήσεις που κλείνουν με δική τους απόφαση τη δημόσια τηλεόραση της χώρας και λένε ότι ευθύνονται οι Βρυξέλλες» δήλωσε αφήνοντας αιχμές για την ελληνική κυβέρνηση»

«Όποιος συμπεριφέρεται έτσι, χάνει τον σεβασμό των άλλων. Όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πράξεις του, κερδίζει σεβασμό» κατέληξε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου», στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας Καβάκο Σίλβα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM