«Οποτεδήποτε ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό, πήρε το μάθημά του»

«Οποτεδήποτε ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό, πήρε το μάθημά του» Facebook Twitter
2

Με μία δηκτική φράση που δεν δίνει σαφή απάντηση, σχολιάζει το Μαξίμου στην «πρόσκληση» του Αλέξη Τσίπρα στον πρωθυπουργό, για τηλεοπτική μονομαχία.

«Οποτεδήποτε ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό, πήρε το μάθημά του. Εν τω μεταξύ ας προσπαθήσει να πείσει τους δικούς του», ήταν σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η απάντηση από το Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε σε debate τον πρωθυπουργό «στη Βουλή, στην τηλεόραση, όπου θέλει», καθώς «εξακολουθεί να κρύβεται».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καλεί ο Τσίπρας τον Σαμαρά σε debate οπουδήποτε και οποτεδήποτε, δεν χρήζει δημοσίευσης από τη LifoΑπαντάει η ΝΔ, δημοσιεύει η lifo:«Οποτεδήποτε ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό, πήρε το μάθημά του»Γιατί τέτοια αντικειμενικότητα βρε παιδιά?
Μου φαίνεται τελικά ότι εκεί στη ΝΔ έχουν κάψει φλάντζα. Ο Σαμαράς ουδέποτε έδωσε κάποιο μάθημα στον Τσίπρα γιατί απλούστατα τον αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι. Τόσο στην "ώρα του Πρωθυπουργού" κάθε Παρασκευή, από την οποία είναι μονίμως απών και στέλνει τους υφισταμένους του να "απαντούν" στον Τσίπρα, όσο και προεκλογικά, τότε που ο Σαμαράς δεν ήθελε με τίποτα ένα debate με τον Τσίπρα.Έλεος με τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας πλέον.