ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Οι κινεζικές αρχές βάφουν πράσινο το γρασίδι

Οι κινεζικές αρχές βάφουν πράσινο το γρασίδι Facebook Twitter
8
Οι κινεζικές αρχές βάφουν πράσινο το γρασίδι Facebook Twitter

Σε μία άκρως μολυσμένη χώρα, όπως η Κίνα, οι αρχές καταφεύγουν σε αμφιλεγόμενες λύσεις για να δείξουν την οικολογική τους ευαισθησία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, υπεύθυνοι της περιοχής Chengdu αποφάσισαν να φρεσκάρουν το γρασίδι βάφοντας το πράσινο, χάρη στο ειδικό Top Green Turf Greening Agent.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε από κινέζους δημοσιογράφους που είδαν μπροστά στα μάτια τους την αμφιλεγόμενη διαδικασία, από εργαζόμενους του δήμου.

Ο κ. Γιανγκ που προμηθεύει τις αρχές με την ειδική μπογιά, πάντως υποστηρίζει ότι είναι ακίνδυνη για το περιβάλλον, ενώ χρησιμοποιείται ήδη πέντε με έξι χρόνια. Η ίδια μπογιά χρησιμεύει και σε γήπεδα γκολφ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα επενδύει τα χρήματά της στον τομέα της καλαισθησίας, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι κατά το παρελθόν ακόμα και βουνά έχουν βαφτεί πράσινα για να δίνουν την αίσθηση της ευφορίας.

8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
όπου "λαος" οι δημοτικές αρχές ή όποιο ΑΤΟΜΟ πήρε αυτήν την απόφαση. Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν παύει το συμπέρασμα που έβγαλες να είναι ρατσιστικό. Συμφωνώ βέβαια πως αν είναι μια φορά δύσκολο να ξεχωρίσουμε και να χαρακτηρίσουμε τα σύνολα που κατοικούν ΕΝΤΟΣ συνόρων είναι δέκα φορές δύσκολο να το κάνουμε για τα σύνολα ΕΚΤΟΣ.