Οι κινεζικές αρχές βάφουν πράσινο το γρασίδι

Οι κινεζικές αρχές βάφουν πράσινο το γρασίδι Facebook Twitter
8
Οι κινεζικές αρχές βάφουν πράσινο το γρασίδι Facebook Twitter

Σε μία άκρως μολυσμένη χώρα, όπως η Κίνα, οι αρχές καταφεύγουν σε αμφιλεγόμενες λύσεις για να δείξουν την οικολογική τους ευαισθησία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, υπεύθυνοι της περιοχής Chengdu αποφάσισαν να φρεσκάρουν το γρασίδι βάφοντας το πράσινο, χάρη στο ειδικό Top Green Turf Greening Agent.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε από κινέζους δημοσιογράφους που είδαν μπροστά στα μάτια τους την αμφιλεγόμενη διαδικασία, από εργαζόμενους του δήμου.

Ο κ. Γιανγκ που προμηθεύει τις αρχές με την ειδική μπογιά, πάντως υποστηρίζει ότι είναι ακίνδυνη για το περιβάλλον, ενώ χρησιμοποιείται ήδη πέντε με έξι χρόνια. Η ίδια μπογιά χρησιμεύει και σε γήπεδα γκολφ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα επενδύει τα χρήματά της στον τομέα της καλαισθησίας, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι κατά το παρελθόν ακόμα και βουνά έχουν βαφτεί πράσινα για να δίνουν την αίσθηση της ευφορίας.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
όπου "λαος" οι δημοτικές αρχές ή όποιο ΑΤΟΜΟ πήρε αυτήν την απόφαση. Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν παύει το συμπέρασμα που έβγαλες να είναι ρατσιστικό. Συμφωνώ βέβαια πως αν είναι μια φορά δύσκολο να ξεχωρίσουμε και να χαρακτηρίσουμε τα σύνολα που κατοικούν ΕΝΤΟΣ συνόρων είναι δέκα φορές δύσκολο να το κάνουμε για τα σύνολα ΕΚΤΟΣ.