Αφιερώματα

11 μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε τώρα στο Παγκράτι
11 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Οδηγός Γεύσης / NOB BURGER: Το πιο «not ordinary» μπέργκερ της πόλης ετοιμάζεται να εξαπλωθεί
Το NOB Burger παραμένει πιστό στο DNA του, με τον Βαγγέλη Λεούση να αποδεικνύει ότι η απλότητα, όταν παρουσιάζεται σωστά, είναι ό,τι πιο αληθινό μπορείς να σερβίρεις.

Οδηγός Γεύσης / Κατσούρμπος: Ένας ύμνος στη γνησιότητα
Φέτος, με αφορμή τα είκοσι χρόνια του, ο Κατσούρμπος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο: εισάγει στο μενού του την αγιορείτικη, μοναστηριακή κουζίνα.

Οδηγός Γεύσης / Cupola: Αυθεντική γεύση Ιταλίας στον πεζόδρομο της Ευφορίωνος
Ένα all-day στέκι για lunch breaks, after-office dinners ή ρομαντικά βράδια που μυρίζουν Ιταλία και φρέσκα υλικά της Μεσογείου.

Οδηγός Γεύσης / Μαύρο Πρόβατο: Παραμένει πιστό στις αξίες που το κάνουν να ξεχωρίζει
Το εστιατόριο της Ευδοξίας Πάντου και του Νίκου Κρασσά υποστηρίζει επάξια το όνομά του, συνεχίζοντας να προσφέρει γεύσεις της ελληνικής κουζίνας με έναν δημιουργικό τρόπο.

Οδηγός Γεύσης / Ροζ Πάνθηρας: Το grill house που κάνει το Παγκράτι να μοσχομυρίζει φαγητό
Στον Ροζ Πάνθηρα έρχονται όσοι αγαπούν το καλομαγειρεμένο φαγητό και όχι τη φασαρία των trends.

Οδηγός Γεύσης / Μαραμπού: Επτά χρόνια γεμάτα με γεύσεις αληθινού παγωτού
Αν θέλεις οπωσδήποτε απάντηση στο ερώτημα «πώς φτιάχνεται το παγωτό στο Μαραμπού;», η απάντηση είναι με σοφία, υπομονή και πολλή χαρά.

Οδηγός Γεύσης / Terroirist: H νέα wine συνήθεια του Παγκρατίου
Το Terroirist είναι ένα αστικό wine bar που αντλεί έμπνευση από τη γειτονιά του Παγκρατίου και εντάσσεται φυσικά στη ζωή της.

Οδηγός Γεύσης / Geppetto & Μπαρδόν: Μια αδελφική σχέση που δίνει ζωντάνια στην πλατεία Βαρνάβα
Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, η πλατεία Βαρνάβα έχει τον ρυθμό που της δίνουν τα δύο αδέλφια και φροντίζουν να μην πέφτει ποτέ.

Οδηγός Γεύσης / Katsika: Ήρθε στο Παγκράτι και μας καλεί να μασάμε αργά
Tο ιδανικό στέκι για να μείνεις μια ώρα… ή και όλη μέρα.

Οδηγός Γεύσης / Μονόκερος: Ο φούρνος του Παγκρατίου που παντρεύει τους γευστικούς πολιτισμούς
Παράδοση και φαντασία, τέχνη και απόλαυση συνδυάζονται σε αυτό τον φούρνο που γίνεται στέκι, πέρασμα, καθημερινή συνήθεια.

Οδηγός Γεύσης / Tre Sorelle: Το ιταλικό του Παγκρατίου βάζει τα ζυμαρικά στο τραπέζι
Αν μέχρι τώρα πήγαινες στο Tre Sorelle για πίτσα, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την ακαταμάχητη pasta του και μετά συζητάμε.