Σκέψεις για επιδότηση μετατροπής των τζακιών

Σκέψεις για επιδότηση μετατροπής των τζακιών Facebook Twitter
2

Την επιδότηση της μετατροπής των τζακιών σε ενεργειακά μελετά το υπουργείο Περιβάλλοντος, ως μέτρο για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης σε περιοχές όπου παρατηρείται έξαρση. Όπως ανακοίνωσε από τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός, Σταύρος Καλαφάτης, το υπουργείο Περιβάλλοντος σχεδιάζει να εντάξει άμεσα το μέτρο της μετατροπής των συμβατικών τζακιών σε ενεργειακά στο πρόγραμμα "εξοικονόμηση κατ' οίκον" για να παρέχεται και για τη δράση αυτή επιδότηση προς τους πολίτες.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας ανοιχτά για όσα πολλές φορές μένουν στο περιθώριο ή αμφισβητούνται

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: Καλεσμένοι-έκπληξη και δεκάδες προσωπικότητες στο φετινό συνέδριο

Περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι του πολιτισμού, των επιχειρήσεων, της πολιτικής, των media, του ακτιβισμού και της κοινωνίας των πολιτών θα συζητήσουν ανοιχτά θέματα που αφορούν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στους χώρους εργασίας αλλά και στην καθημερινή ζωή.
LIFO NEWSROOM
Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Ελλάδα / Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Αρκετοί εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα όπως πονοκεφάλους, ζαλάδες και άλλες παρενέργειες, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των ασθενών
LIFO NEWSROOM
Μετς: Βίντεο από την στιγμή που ΙΧ στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

Ελλάδα / Μετς: Βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

ο όχημα, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες, φέρεται να ήταν σταθμευμένο για αρκετό καιρό στο σημείο, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
δηλαδή το ενδεχόμενο να μετριάσουν τον απίστευτα υψηλό φόρο του πετρελαίου και να ζεσταθεί ο κόσμος αποτελεσματικά με ασφάλεια και αξιοπρέπεια δεν τους περνάει απο το μυαλό ε? Αλλά πού? Εδώ με την κακοκαιρία που ήρθε στο υπουργείο οικονομικών κάνουν πανηγύρια. Σου λέει που θα πάνε? Θα το αγοράσουν τώρα το πετρέλαιο και είναι τόσο εκτός τόπου και χρόνου οι άνθρωποι που νομίζουν ότι ο μη εφοδιασμός των νοικοκυριών φέτος είναι θέμα επιλογής και όχι πραγματικής αδυναμίας.