Πατήσια: Η 34χρονη είχε γεννήσει και τα άλλα δύο παιδιά της στο σπίτι

Πατήσια: Η 34χρονη είχε γεννήσει και τα άλλα δύο παιδιά της στο σπίτι Facebook Twitter
Φωτ. από το διαμέρισμα της 34χρονης στα Πατήσια / EUROKINISSI
0

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα, για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στα Πατήσια, το απόγευμα της Τετάρτης.

Μία 34χρονη Γεωργιανής καταγωγής, γέννησε στο σπίτι της στα Πατήσια και στη συνέχεια πέθανε τόσο η ίδια όσο και το νεογέννητο της. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο σύζυγός της, ενώ εντός του διαμερίσματος βρίσκονταν και τα άλλα δύο παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 34χρονη παρότι ήταν στον μήνα της γέννησε πρόωρα και φαίνεται πως έκοψε μόνη της τον ομφάλιο λώρο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκτιμάται πως ο θάνατός της φαίνεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μετά το τέλος της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 34χρονη φέρεται να ήταν κατά των γιατρών και δεν ήθελε να παρακολουθείται από ειδικούς κατά τη διάρκεια της κύησης.

Μάλιστα, πιθανολογείται πως δεν είχε επισκεφθεί γυναικολόγο το διάστημα που ήταν έγκυος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι γείτονες του ζευγαριού υποστηρίζουν πως η γυναίκα είχε γεννήσει και τα άλλα δύο τους παιδιά στο σπίτι.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε στίχους του Διονύση Σαββόπουλο από τον Άγγελο - Εξάγγελο, «γιατί αποτελούν ευθύ και δημόσιο λόγο. Πετυχαίνουν να ενώσουν τον ευαίσθητο χώρο της τέχνης με τον πραγματισμό της πολιτικής»
LIFO NEWSROOM
Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

Ελλάδα / Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

«Ίσως οι αφηγήσεις των πρώτων και νεανικών μας χρόνων που προλάβαμε να μοιραστούμε και σε έκαναν να με αποκαλείς την "καινούργια μου παιδική φίλη"», είπε η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναβαθμίζει τις κατηγορίες κατά του λογιστή της εγκληματικής οργάνωσης για τις παράνομες επιδοτήσεις – Στοιχεία πολυτελείας, ακριβά ταξίδια και απολογίες για 12 ακόμα κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ελλάδα / Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ενώπιον του Εισαγγελέα, ο δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο - Η γυναίκα, πολύ σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
LIFO NEWSROOM
Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Ελλάδα / Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Νέα ανάλυση αποκαλύπτει τις τεράστιες δημογραφικές ανισότητες στην Ελλάδα: έξι νομοί με 45 χρόνια περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, και μια χώρα που γερνά ταχύτερα από ποτέ
LIFO NEWSROOM