Καλαμάτα: Σε 40χρονη φέρεται να ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας

Καλαμάτα: Σε 40χρονη φέρεται να ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Νέες πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα, για τη σορό που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής, σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Καλαμάτα.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής, ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση της σορού που εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας, στην οδό Στρατή Μυριβήλη στην Καλαμάτα και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, φέρεται να ανήκει σε μία 40χρονη.

Η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και αναμένεται να μεταφερθεί για νεκροτομή, ενώ έχει ήδη παραγγελθεί και λήψη δείγματος DNA για την ταυτοποίησή της. Σημειώνεται πως λόγω της κατάστασης της σορού, δεν κατέστη δυνατό ο ιατροδικαστής, να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου.

Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, να ανήκει σε μία 40χρονη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 17 Ιουλίου στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης.

Υπενθυμίζεται πως το μακάβριο εύρημα, εντοπίστηκε στο σημείο μετά από έντονη δυσοσμία, η οποία άρχισε να γίνεται αισθητή στην περιοχή, κινητοποιώντας τους κατοίκους.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ελλάδα / Αεροπορικά ταξίδια: Τουλάχιστον δύο ώρες αναμονή στο «Ελ. Βενιζέλος» - Ανησυχία για το καλοκαίρι

Το νέο Σύστημα Εισόδου-Εξόδου, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τις 10 Απριλίου και αφορά ταξιδιώτες από χώρες εκτός Σένγκεν, φαίνεται να φέρνει στα όριά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
THE LIFO TEAM