Καλαμάτα: Σε 40χρονη φέρεται να ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας

Καλαμάτα: Σε 40χρονη φέρεται να ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Νέες πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα, για τη σορό που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής, σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Καλαμάτα.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής, ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση της σορού που εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας, στην οδό Στρατή Μυριβήλη στην Καλαμάτα και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, φέρεται να ανήκει σε μία 40χρονη.

Η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και αναμένεται να μεταφερθεί για νεκροτομή, ενώ έχει ήδη παραγγελθεί και λήψη δείγματος DNA για την ταυτοποίησή της. Σημειώνεται πως λόγω της κατάστασης της σορού, δεν κατέστη δυνατό ο ιατροδικαστής, να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου.

Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, να ανήκει σε μία 40χρονη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 17 Ιουλίου στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης.

Υπενθυμίζεται πως το μακάβριο εύρημα, εντοπίστηκε στο σημείο μετά από έντονη δυσοσμία, η οποία άρχισε να γίνεται αισθητή στην περιοχή, κινητοποιώντας τους κατοίκους.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: 7 χρόνια από την τραγωδία με τους 104 νεκρούς

Ελλάδα / Εικόνες από τις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από την τραγωδία στο Μάτι

Στο πλαίσιο της 7ης «μαύρης» επετείου από τη φωτιά στο Μάτι ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών από την πυρκαγιά στο Μάτι, διοργάνωσε σήμερα εκδηλώσεις μνήμης «για να μην ξεχαστεί το έγκλημα της 23ης Ιουλίου 2018»
LIFO NEWSROOM
Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Ελλάδα / Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Οι έλεγχοι αφορούν συνολικά περισσότερες από δέκα ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πιστοποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων ως βιολογικών
LIFO NEWSROOM