Θεσσαλονίκη: 4χρονος υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ κολυμπούσε σε παραλία

Θεσσαλονίκη: 4χρονος υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ κολυμπούσε σε παραλία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Σοβαρό επεισόδιο με έναν 4χρονο, σημειώθηκε νωρίτερα την Παρασκευή, σε παραλία του δήμου Βόλβης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ώρα που ο 4χρονος από τη Σερβία, κολυμπούσε στην παραλία των Νέων Βρασνών στη Θεσσαλονίκη, έπαθε αρχικά επιληπτική κρίση.

Αποτέλεσμα ήταν να γεμίσουν νερό οι πνεύμονές του, και το ανήλικο παιδί να υποστεί καρδιακή ανακοπή. Στο σημείο βρισκόταν γιατρός και άμεσα, έκανε στον 4χρονο ΚΑΡΠΑ.

Λίγα λεπτά μετά στο σημείο έσπευσαν και άλλοι διασώστες και με τη βοήθεια όλων το παιδί επανήλθε άμεσα στη ζωή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια σταθεροποιήθηκε και του δόθηκε οξυγόνο, ενώ οι διασώστες βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό του ΕΚΑΒ.

Τέλος, ο ανήλικος μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μαδύτου.

Με πληροφορίες από voria.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM