Τρέχουν για παραίτηση οι υπάλληλοι της βουλής

Τρέχουν για παραίτηση οι υπάλληλοι της βουλής Facebook Twitter
1

Μαζικά τρέχουν να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους οι υπάλληλοι της βουλής, προκειμένου να μην χάσουν το «προνομιούχο» εφάπαξ τους, το οποίο όπως άφησε να εννοηθεί και ο πρωθυπουργός από τη βουλή, οδεύει προς σημαντική μείωση. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, περίπου 45 από τους εργαζόμενους, κυρίως  προϊστάμενοι διευθύνσεων, έχουν ήδη  καταθέσει τα δικαιολογητικά τους για συνταξιοδότηση.

Ο γενικός γραμματέας της Βουλής Θανάσης Παπαϊωάννου μιλώντας με δημοσιογράφους ανέφερε ότι έχουν γίνει σημαντικές περικοπές στο ύψος των αποδοχών των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου ενώ ο μέσος όρος του εφάπαξ είναι περίπου 90.000 ευρώ. Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία πρόσληψη στη βουλή και το μόνο ζήτημα που μένει εκκρεμές είναι η πρόσληψη 14 στενογράφων οι οποίοι πέτυχαν στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2010 για να καλύψουν οργανικές θέσεις.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια