Ως πρόεδρος του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς, ο Ευρυβιάδης Σκλάβος, πρωτοπόρος της βιοδυναμικής καλλιέργειας στη χώρα μας, μιλά για τον μαγευτικό τόπο του, τον ρόλο που παίζει το βουνό Αίνος στην αμπελουργία, καθώς και για τα ασβεστολιθικά εδάφη του νησιού. Αναφέρεται, επίσης, στη Ρομπόλα και τη Μαυροδάφνη Κεφαλονιάς, αλλά και σε άλλες σπανιότερες, γηγενείς ποικιλίες της περιοχής. Ταξιδεύουμε πίσω στον χρόνο και μαθαίνουμε πώς ξεκίνησε το κρασί στο νησί… Μήπως η Κεφαλονιά είναι η Ιθάκη του Οδυσσέα;
Ποιες είναι οι διαδρομές του οινοτουρισμού της Κεφαλονιάς και τι θα τρώγαμε και θα πίναμε ως καλεσμένοι του Ευρυβιάδη Σκλάβου, κάτω από την κληματαριά του οινοποιείου του;
Βάλτε μία ρομπόλα στο ποτήρι σας και πάμε Κεφαλονιά!