Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛΑΣ στο κελί του φερόμενου συνεργού της 38χρονης

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛΑΣ στο κελί του φερόμενου συνεργού της 38χρονης Facebook Twitter
Φωτ. από το σημείο της έκρηξης στη Θεσσαλονίκη / EUROKINISSI
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ, για την υπόθεση της έκρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την έφοδο της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα της 38χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της μετά την έκρηξη της βόμβας στη Θεσσαλονίκη, οι Αρχές έκαναν έφοδο στο κελί του φερόμενου συνεργού της.

Αναλυτικότερα, παρότι το επικρατέστερο σενάριο για την έκρηξη, παραμένει η απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ, εξετάζονται και άλλα ενδεχόμενα, καθώς η ισχύς του μηχανισμού φάνηκε να υπερβαίνει τις απαιτήσεις μιας απλής κλοπής.

Το διαμέρισμα που διέμενε η 38χρονη στα Λαδάδικα, ενοικιάστηκε από έναν άνδρα ο οποίος εμφανίζεται ως άστεγος και τον οποίο οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει και αναζητούν. Την ίδια ώρα ωστόσο, στο κάδρο των ερευνών βρίσκεται και ένας 38χρονος, έγκλειστος στις φυλακές, καθώς φέρεται να διατηρούσε σχέση με την γυναίκα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες αρκετό καιρό πριν την έκρηξη, η ΕΛΑΣ είχε πληροφορίες σχετικά με σχέδια και κινήσεις που ετοίμαζε ο 38χρονος μέσα από τις φυλακές. 

Οι Αρχές έκαναν έφοδο τόσο στο κελί του, όσο και στα κελιά κάποιων συγκρατουμένων του, οι οποίοι έχουν φυλακιστεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης», χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες ωστόσο λεπτομέρειες.

Με πληροφορίες από Καθημερινή

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM