Συνελήφθη 20χρονος οδηγός που έτρεχε με 200 χλμ. στην Περιφερειακή Υμηττού

Συνελήφθη 20χρονος οδηγός που έτρεχε με 200 χλμ. στην Περιφερειακή Υμηττού Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα σχεδόν διπλάσια από το επιτρεπτό όριο, κινούνταν ένας 20χρονος το βράδυ της Τετάρτης στην Περιφερειακή Υμηττού.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από radar να κινείται με το αυτοκίνητό του με σχεδόν 200 χλμ/ώρα, επί της Περιφερειακής Υμηττού, στην περιοχή της Παλλήνης το βράδυ της Τετάρτης.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το επιτρεπόμενο όριο ήταν τα 80 χλμ/ώρα. Ο 20χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Τον καλούν να αποκαταστήσει δημόσια την τιμή και τη φήμη τους, αποσύροντας κάθε δυσφημιστική αναφορά και επιστρέφοντας τα χρήματα όπως υποστηρίζουν τους οφείλει
THE LIFO TEAM