ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά πειθαρχικά μέτρα κατά του Αχιλλέα Μπέου

ΣΥΡΙΖΑ: Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Την λήψη πειθαρχικών μέτρων κατά του Αχιλλέα Μπέου, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή για το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η νέα επίδειξη τραμπουκισμού από τον δήμαρχο Βόλου σε βάρος δημοτικού σύμβουλου αντίπαλης παράταξης.

Αναλυτικότερα, σε νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς, τη λήψη πειθαρχικών μέτρων κατά του δήμαρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, μετά τις «πράξεις βίας και προπηλακισμούς σε βάρος του δημοτικού σύμβουλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λημνιού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με τον δήμαρχο Βόλου κ. Μπέο να προβαίνει σε πράξεις βίας και προπηλακισμούς σε βάρος του δημοτικού σύμβουλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λημνιού, αποτελούν ντροπή για μια ευνομούμενη πολιτεία και εξοργίζουν κάθε δημοκρατικό πολίτη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Μέχρι πότε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος και ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Τζανακούλης θα ανέχονται τις τραμπούκικες συμπεριφορές του κ. Μπέου; Τους καλούμε να προβούν άμεσα στη λήψη των ενδεικνυόμενων πειθαρχικών μέτρων κατά του αγαπημένου της ΝΔ, δημάρχου Βόλου», καταλήγει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ