Βασίλης Καλογήρου: Αίτημα για διαβίβαση της υπόθεσης στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών

Βασίλης Καλογήρου: Αίτημα για διαβίβαση της υπόθεσης στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Τη διαβίβαση της δικογραφίας για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Αθήνας ζητεί με αίτημά του ο εισαγγελέας Λάρισας.

Μέχρι στιγμής το Ανθρωποκτονιών δεν έχει λάβει καμία σχετική εντολή για έρευνα και αυτό γιατί πλέον την εισαγγελική εντολή θα πρέπει να την εγκρίνει ο εισαγγελέας Εφετών Δημήτρης Γκίζης, ο οποίος εποπτεύει τη διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, που είναι και ο αρμόδιος φορέας να μεταβιβάσει την εντολή.

Επισημαίνεται ότι ανατίθεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών η υπόθεση προκειμένου να μεταφερθεί ο φάκελος από τη Λάρισα, όπου και ερευνάται σε τοπικό επίπεδο, και το τελικό πόρισμα να προκύψει από κεντρική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ, ώστε να μην υπάρξει περιθώριο αμφισβήτησης ή διαμαρτυριών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ελλάδα / Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ο 61χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «παρερμήνευσε την ηλικία της μαθήτριας», καθώς –όπως ισχυρίστηκε– «έδειχνε μεγαλύτερη και είχε επαφές με ενήλικες στο διαδίκτυο»
LIFO NEWSROOM