Μεσολόγγι: 19χρονη κατήγγειλε πως ο πατριός της προσπάθησε να βιάσει την αδελφή της

Μεσολόγγι: 19χρονη κατήγγειλε πως ο πατριός της προσπάθησε να βιάσει την αδελφή της Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Τη μητέρα αλλά και τον πατριό της κατήγγειλε μία 19χρονη από το Μεσολόγγι, για ενδοοικογενειακή βία.

Η καταγγελία έγινε την Πέμπτη στο  ΑΤ Λαμίας, με τη 19χρονη να υποστηρίζει πως το ζευγάρι, χτύπησε την ίδια και την αδερφή της, πριν περίπου τρεις εβδομάδες.

Μάλιστα, η 19χρονη ισχυρίστηκε πως ο πατριός της προσπάθησε να βιάσει την αδελφή της. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τόσο της μητέρας όσο και του πατριού, σχηματίζοντας τη σχετική δικογραφία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης, προκειμένου να διαπιστωθεί ο ισχυρισμός της αδελφή της.

Με πληροφορίες από agrinionews.gr / tempo24.news

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM