Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Μπερλουσκόνι

Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
1

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σύλβιο Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε σήμερα ότι είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τα σχέδια να ηγηθεί ενός κεντροδεξιού συνασπισμού στις εκλογές του 2013, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δεύτερης θητείας του σημερινού Πρωθυπουργού Μάριο Μόντι.

«Ο Μπερλουσκόνι πάντα έλεγε και συνεχίζει να λέει ότι είναι έτοιμος να κάνει στην άκρη και να αφήσει τις μετριοπαθείς δυνάμεις να συνασπιστούν σε μία ενιαία δύναμη η οποία θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την αριστερά», δήλωσε ο ίδιος το Κανάλι 5.

Αρνήθηκε να δηλώσει ποιος θα είναι ο ηγέτης αυτού του κεντροδεξιού σχήματος αν ο ίδιος παραιτηθεί αλλά δεν απέκλεισε μία κεντροδεξιά κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Μόντι, ο οποίο έχει δηλώσει ότι είναι πρόθυμος να υπηρετήσει άλλη μία θητεία αν του ζητηθεί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM