Επίθεση στον Άλιμο: Τι είπε ο 17χρονος που τον απέιλησαν με μαχαίρι στον λαιμό

Επίθεση στον Άλιμο: Τι είπε ο 17χρονος που τον απέιλησαν με μαχαίρι στον λαιμό Facebook Twitter
0

Επτά κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε έξι ανήλικους στον Άλιμο με σκοπό να τους ληστέψουν. Ένας 17χρονος από την παρέα των εφήβων περιγράφει πως οι δράστες τον απείλησαν να τον σκοτώσουν, βάζοντάς του ένα μαχαίρι στον λαιμό.

Το νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (28.02.2025) στην οδό Λαμίας στον Άλιμο, με τους επτά κουκουλοφόρους να επιτίθενται στους έξι ανήλικους, τραυματίζοντας τους τέσσερις από αυτούς.

«Είναι τρομακτικό να είσαι 17 ετών, να περπατάς στον δρόμο και να φοβάσαι πως θα σε προσεγγίσουν με μαχαίρι για να σε κλέψουν. Με χτύπησαν στο κεφάλι αρκετές φορές. Με έριξαν κάτω και με κλωτσούσαν στο κεφάλι», είπε το θύμα της επίθεσης.

«Έβγαλαν μαχαίρι και χτύπησαν. Είχα φοβηθεί, έκατσα ακίνητος όσο έτρωγα τις κλωτσιές. Μου έβαλαν μαχαίρι στο λαιμό και είπαν ”δώσε το τηλέφωνο και το μπουφάν σου”», περιέγραψε το θύμα της επίθεσης στο Star. Τρομοκρατημένος ο πατέρας του 17χρονου ανέφερε πως «το παιδί μου θα μπορούσε να είναι νεκρό αυτή τη στιγμή. Ήταν χτυπημένοι, με αίματα. Με ανησυχεί η βία και ο θυμός, το μίσος που έχουν μέσα τους οι θύτες. Κάθε φορά που θα φεύγουν οι γιοι μου από το σπίτι θα σκεφτόμαστε πως δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουν πίσω».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM