Ισραηλινός φίλησε τα μέτωπα μαχητών της Χαμάς μετά από 505 ημέρες ομηρίας

Ισραηλινός φίλησε τα μέτωπα μαχητών της Χαμάς μετά από 505 ημέρες ομηρίας Facebook Twitter
0

Ο Ισραηλινός όμηρος, Όμερ Σεμ Τοβ, φίλησε τα μέτωπα των Παλαιστινίων μαχητών της Ταξιαρχίας Αλ-Κασσάμ κατά την απελευθέρωση και παράδοσή του στον Ερυθρό Σταυρό, στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για κατάπαυση πυρός στη Γάζα. 

Ο Όμερ Σεμ Τοβ αφέθηκε ελεύθερος μετά 505 ημέρες ομηρίας στη Λωρίδα της Γάζας. Απήχθη από τη Χαμάς σε ηλικία 20 ετών κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ Supernova και των επιθέσεων της ισλαμιστικής οργάνωσης στις 7 Οκτωβρίου 2023. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times of Israel, ο πατέρας του Όμερ, δήλωσε ότι η χαρούμενη συμπεριφορά του γιου του κατά την απελευθέρωση αναδεικνύει την προσωπικότητά του.

«Ο Όμερ είναι πιο αδύνατος... αλλά είναι ευδιάθετος, αισιόδοξος, ο πιο θετικά σκεπτόμενος άνθρωπος στον κόσμο», δήλωσε ο Μάλκι Σεμ Τοβ στο ισραηλινό Channel 12.

«Δεν ξέραμε καν πώς θα έμοιαζε. Απλά βγήκε και μας εξέπληξε όλους, με το χαμόγελο, το κύμα - είναι απλά τρελό. Αυτός είναι ο Ομέρ, είναι τέτοιο παιδί. Τα πάει καλά με όλους. Ακόμα και με τη Χαμάς... Τον αγαπούν ακόμα και εκεί», είπε ο πατέρας του 22χρονου Ισραηλινού. 

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM