Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό μετά από τροχαίο

Κίνηση τώρα: Δυσφορία στον Κηφισό, μετά από τροχαίο Facebook Twitter
0

Δύσκολη παρουσιάζεται και σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, η εικόνα από την κίνηση στους δρόμους της Αττικής.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται για ακόμη μια φορά στον Κηφισό και συγκεκριμένα, η κίνηση ξεκινά από το ύψος  Νέα Ιωνία. Η κίνηση στην κάθοδο ξεκινά από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης μέχρι το Αιγάλεω.  Στην άνοδο, από το ύψος των ΚΤΕΛ έως τον κόμβο της Αττικής Οδού, σημειώθηκε τροχαίο με ανατροπή οχήματος, με τους οδηγούς στο σημείο, να παραμένουν ακινητοποιημένοι για αρκετά λεπτά.

Στο «κόκκινο» είναι και η Λεωφόρος Κηφισίας, από το Μαρούσι προς το κέντρο της Αθήνας.

Ομοίως, αυξημένη είναι η κυκλοφορίας σε Αττική Οδό, κοντά στο Μαρούσι και Χαλάνδρι, σε Λεωφόρο Μεσογείων, από Χαλάνδρι προς Αθήνα, σε Συγγρού, προς το κέντρο της Αθήνας.

Δείτε την κίνηση live

H Attiki Odos σε ανάρτηση, ενημερώνει για τις καθυστερήσεις που σημειώνονται, οι οποίες φτάνουν και τα 20 λεπτά.

  • Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30΄ από Κύμης έως Μεταμόρφωση (έξοδος για Λαμία).
  • Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30΄ από Φυλής έως Μεταμόρφωση (έξοδος για Λαμία).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM