Και ξανά, ακριβαίνουν τα διόδια

Και ξανά, ακριβαίνουν τα διόδια Facebook Twitter
0

Ακριβότερα θα είναι τα διόδια στην Εγνατία Οδό από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας που διαχειρίζεται την οδό το κόστος των διοδίων για τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα αυξάνεται στο 1,70 ευρώ από 1,40 ευρώ, ενώ για τα ελαφρά οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και με ύψος έως 2,20 μέτρων, το τίμημα διαμορφώνεται στα 2,40 ευρώ από 2 ευρώ.
 
Κατά ένα ευρώ θα αυξηθούν τα διόδια για φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες που θα πληρώνουν πλέον 6 ευρώ από 5 που είναι σήμερα.

 
Στην περίπτωση εκείνων με τέσσερις και περισσότερους άξονες, το κόστος διέλευσης από τους σταθμούς των διοδίων αυξάνεται στα 8,40 από επτά ευρώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM