Και ξανά, ακριβαίνουν τα διόδια

Και ξανά, ακριβαίνουν τα διόδια Facebook Twitter
0

Ακριβότερα θα είναι τα διόδια στην Εγνατία Οδό από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας που διαχειρίζεται την οδό το κόστος των διοδίων για τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα αυξάνεται στο 1,70 ευρώ από 1,40 ευρώ, ενώ για τα ελαφρά οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και με ύψος έως 2,20 μέτρων, το τίμημα διαμορφώνεται στα 2,40 ευρώ από 2 ευρώ.
 
Κατά ένα ευρώ θα αυξηθούν τα διόδια για φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες που θα πληρώνουν πλέον 6 ευρώ από 5 που είναι σήμερα.

 
Στην περίπτωση εκείνων με τέσσερις και περισσότερους άξονες, το κόστος διέλευσης από τους σταθμούς των διοδίων αυξάνεται στα 8,40 από επτά ευρώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM