Σεισμοί στη Σαντορίνη: Στην Πολιτική Προστασία για σύσκεψη ο πρωθυπουργός

Σεισμοί στη Σαντορίνη: Στην Πολιτική Προστασία για σύσκεψη ο πρωθυπουργός Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Για τους σεισμούς στη Σαντορίνη ξεκίνησε στη 1 το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη, νέα σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Στη σύσκεψη πρόκειται να εκτιμηθούν τα νεότερα στοιχεία και να αποφασιστεί τυχόν λήψη περαιτέρω μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της έντονης σεισμικής δραστηριότητας στις Κυκλάδες, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου.

Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη υπό τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια προκειμένου να εκτιμηθούν τα νέα δεδομένα των τελευταίων ωρών αλλά και για τις ενέργειες των φορέων μετά τους σεισμούς σε Σαντορίνη και Αμοργό.

«Εμείς αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι βασιζόμενοι στις εισηγήσεις των ειδικών, στα μοντέλα τα οποία οι ίδιοι εκτελούν, να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, την πιο έγκαιρη προετοιμασία, ούτως ώστε να ενημερώνονται οι κάτοικοι των περιοχών εν προκειμένω της Σαντορίνης και των περιοχών που πρέπει να ενημερωθούν και σε περιπτώσεις που χρειαστεί να γίνουν κάποιες ενέργειες, αυτές να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες. Αυτό το δείχνει ο κρατικός μηχανισμός αυτές τις ημέρες», δήλωσε σχετικά μιλώντας στην ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM