Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τα θύματα της φωτιάς σε ξενοδοχείο στην Τουρκία

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τα θύματα της φωτιάς σε ξενοδοχείο στην Τουρκία Facebook Twitter
Φωτογραφία: Χ @Etkilihaber
0

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της φωτιάς στο ξενοδοχείο στην Τουρκία εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για την τραγική απώλεια τουλάχιστον 66 ανθρώπων στο Μπολού της Τουρκίας. 

Σε ανάρτησή του στο X το μεσημέρι της Τρίτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στα αγγλικά (ανεπίσημη μετάφραση):

«Βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ανθρώπων στην πυρκαγιά στο χιονοδρομικό κέντρο στο Μπολού της Τουρκίας. Εκ μέρους της Ελλάδας, εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Η πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Grand Kartal που βρίσκεται στον χειμερινό προορισμό Καρτάλκαγια, περίπου 300 χλμ δυτικά της Κωνσταντινούπολης και 180 χλμ από την Άγκυρα, ξέσπασε στις 3:27 τα ξημερώματα. Την ώρα εκείνη, οι περισσότεροι πελάτες του ξενοδοχείου βρίσκονταν στα δωμάτιά τους και οι φλόγες τους βρήκαν στον ύπνο, γεγονός που εκτιμάται ότι συνετέλεσε στην αύξηση του αριθμού των θυμάτων.
 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM