Πάρος: Ανήλικοι μαχαίρωσαν δύο αδέλφια επειδή τους έκαναν παρατήρηση

Πάρος: Ανήλικοι μαχαίρωσαν δύο αδέλφια επειδή τους έκαναν παρατήρηση Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Πάρπησσα Πάρου, όταν ομάδα 10-15 ανηλίκων επιτέθηκε σε δύο αδέλφια, ηλικίας 23 και 33 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το parianostypos.gr, τα παιδιά χτυπούσαν πόρτες σπιτιών, ενοχλώντας τους κατοίκους της περιοχής. Όταν τα δύο αδέλφια τους έκαναν παρατήρηση, ένας από τους ανηλίκους επιτέθηκε με μαχαίρι στον 23χρονο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ο 33χρονος τραυματίστηκε ελαφρύτερα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Ο 23χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σύρου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο αδελφός του έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για βαριά ποινικά αδικήματα, που περιλαμβάνουν κατηγορίες για οπλοκατοχή, οπλοφορία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση διερευνάται, ενώ η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την ένταση και τη βία του περιστατικού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM