«Να μιλάτε, να μη σιωπάτε»: Η Angel μίλησε για την αποδοχή της τρανς ταυτότητας και τη γιαγιά της Δούκισσα

Η Angel μίλησε για την αποδοχή της τρανς ταυτότητας και τη γιαγιά της Δούκισσα Facebook Twitter
Angel / Φωτ.: Video Screen-Grab
0

«Να μιλάτε, να μην σιωπάτε και να δείχνετε τα ταλέντα σας γιατί όλοι αξίζουμε»: Αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει η Angel, μιλώντας για την τρανς ταυτότητά της, την εμπειρία της σε ένα μουσικό ριάλιτι και τη γιαγιά της, Δούκισσα.

Η 18χρονη τραγουδίστρια μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη για όσα κλήθηκε ν' αντιμετωπίσει σαν τρανς μαθήτρια, το ταξίδι αναζήτησης της ταυτότητάς της, καθώς και για την υποδειγματική στάση της μητέρας και της αδελφής της απέναντί της. «Η μαμά μου έμπαινε πάντα μπροστά, είναι μια ασπίδα. Εύχομαι για όλα τα παιδιά να είναι έτσι οι μαμάδες τους» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Angel.

«Εγώ, ως διεμφυλικό άτομο, έχω γνωρίσει και άλλα διεμφυλικά άτομα, τα οποία φοβούνται να μιλήσουν, γιατί έχουν πιο βαριά φωνή, δεν θέλουν να δείχνουν τα ταλέντα τους. Να μιλάτε, να μη σιωπάτε και να δείχνετε τα ταλέντα σας, γιατί όλοι αξίζουμε. Εγώ αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω. Η κοινωνία μπορεί να τους έχει κάνει να νιώσουν ότι δεν αξίζουν, και είναι πολύ λάθος αυτό», εξήγησε.

Όπως αποκάλυψε, αν και στο σχολείο είχε δεχτεί άσχημες συμπεριφορές από άλλα παιδιά, επειδή έκανε παρέα με κορίτσια, η μητέρα της δεν της είπε ποτέ ότι η συμπεριφορά της δεν είναι φυσιολογική. «Είμαι 18 ετών. Οι γονείς μου έχουν χωρίσει από τα 6 μου και έχω μεγαλώσει με τη μαμά. Αγαπάμε πολύ τις μαμάδες, η μαμά μού έχει δώσει τόση αγάπη και τέτοια στήριξη, που δεν υπάρχει στον κόσμο. Την αγαπώ όσο τίποτα άλλο. Έμπαινε πάντα μπροστά η μαμά μου και πίσω εγώ, είναι μια ασπίδα. Εύχομαι για όλα τα παιδιά να είναι έτσι οι μαμάδες τους», εξομολογήθηκε η Angel.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο The Voice και την αγάπη της στο τραγούδι, είπε πως αντιλαμβάνεται πως πάντα θα είναι η εγγονή της Δούκισσας, αλλά «δεν θέλω να με καθορίζει αυτό».

«Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι το Voice με την υπέροχη Έλενα Παπαρίζου και όλη την ομάδα. Δεν τέλειωσε η ζωή εδώ πέρα, έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά βήματα ακόμα, έχωνα δείξω πάρα πολλά ακόμα στον κόσμο. Αγαπάω πάρα πολύ το τραγούδι. Η ζωή μου είναι το stage. Από μωρό παιδί που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα τραγουδούσα και χόρευα» σημείωσε, αναφορικά με την εμπειρία της στο σόου.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM