Όπως προέκυψε από ελέγχους στους οποίους προχώρησε το σαββατοκύριακο που πέρασε η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας, το 60% των εμπόρων στην πόλη του Τορίνου δεν εκδίδει αποδείξεις.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, το δείγμα που επελέγη αντιστοιχεί, συνολικά, σε διακόσιες εμπορικές επιχειρήσεις. Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, όπως τονίζουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είναι ότι σε ανάλογη επιχείρηση που είχε διεξαχθεί πέρυσι, το ποσοστό των εμπορικών επιχειρήσεων που διαπιστώθηκε ότι φοροδιέφευγαν «περιοριζόταν» στο 50%.
Μέσα σε ένα χρόνο, δηλαδή, και παρά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν σε όλη την χώρα, οι φοροφυγάδες στην συγκεκριμένη πόλη φαίνεται ότι αυξήθηκαν.
Οικονομία /
To 60% των εμπόρων στο Τορίνο δεν εκδίδει αποδείξεις
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Πώς αλλάζει η ζωή, όταν το όνομά σου γίνεται τίτλος ταινίας του Χόλιγουντ
Έντι Ράμα: «Εσείς οι Έλληνες πιστεύετε ότι είστε οι κληρονόμοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, αλλά δεν είστε»
Καιρός - Ζιακόπουλος: Νέο ψυχρό μέτωπο από το βράδυ της Παρασκευής στη χώρα
Πώς τα φάρμακα αδυνατίσματος μπορούν να ρίξουν το κόστος καυσίμων των αεροπορικών
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η δημόσια «συγγνώμη» του για το σεξιστικό σχόλιο στη βουλευτή Πέτη Πέρκα
σχόλια