Θεσσαλονίκη: Έξι ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο και το κατέγραψαν σε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Έξι έφηβοι επιτέθηκαν σε 15χρονο και το κατέγραψαν σε βίντεο Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Έξι έφηβοι στην Θεσσαλονίκη χτύπησαν έναν 15χρονο για ασήμαντη αφορμή καταγράφοντας τον ξυλοδαρμό με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Πρόκειται για συνομήλικους του θύματος, ενώ το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης έξω από Λύκειο του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή φαίνεται να στάθηκαν κάποια μηνύματα που αντάλλαξε νωρίτερα ο παθών με δύο εκ δραστών. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Οι έξι έφηβοι συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων και παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM