Θεσσαλονίκη: «Ήπια ένα τσίπουρο» είπε ο 46χρονος που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους

Θεσσαλονίκη: «Ήπια ένα τσίπουρο» είπε ο 46χρονος που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί του Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 46χρονος οδηγός, ο οποίος το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου παρέσυρε μεθυσμένος ένα ζευγάρι και το 2χρονο παιδί τους στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας, που παραδέχτηκε ότι είχε καταναλώσει μόνο ένα ποτήρι τσίπουρο, υποβλήθηκε σε δύο αιματολογικές μετρήσεις, οι οποίες έδειξαν επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του 0,64 και 0,75 mg/l, ξεπερνώντας τα επιτρεπτά όρια.

Ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης άσκησε δίωξη για κακούργημα στον 46χρονο για «επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων» και «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή». Ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να λάβει προθεσμία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια από την πλαϊνή είσοδο, ενώ η μητέρα του, που έφτασε νωρίτερα, δήλωσε ότι δεν έχει δει ακόμα το παιδί της και ότι θα ζητήσει υλικό από κάμερες για να εξακριβώσει τις συνθήκες του τροχαίου.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 37χρονος άνδρας που τραυματίστηκε στο περιστατικό, ενώ η 34χρονη έγκυος σύζυγός του νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Το 2χρονο παιδί τους, το οποίο τραυματίστηκε επίσης, βρίσκεται εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΚΤΑΦΗ

Ελλάδα / Πάνος Ρούτσι: Η επίσημη θέση της οικογένειας για την άδεια εκταφής του Ντενίς

Η οικογένεια Ρούτσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστή την αποστασιοποίησή της, ενημερώνοντας παράλληλα ότι η προγραμματισμένη και χωρίς άδεια εκταφή θα πραγματοποιηθεί
LIFO NEWSROOM
ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Ελλάδα / Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: «Έχετε μέρος να μείνω;» – Οι τελευταίες λέξεις του δράστη που παραμένει άφαντος

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα παραμένει άφαντος - Οι μαρτυρίες, τα σενάρια και οι λεπτομέρειες του φονικού που συγκλόνισε τη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM
Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM