Θεσσαλονίκη: «Ήπια ένα τσίπουρο» είπε ο 46χρονος που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους

Θεσσαλονίκη: «Ήπια ένα τσίπουρο» είπε ο 46χρονος που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί του Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 46χρονος οδηγός, ο οποίος το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου παρέσυρε μεθυσμένος ένα ζευγάρι και το 2χρονο παιδί τους στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας, που παραδέχτηκε ότι είχε καταναλώσει μόνο ένα ποτήρι τσίπουρο, υποβλήθηκε σε δύο αιματολογικές μετρήσεις, οι οποίες έδειξαν επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του 0,64 και 0,75 mg/l, ξεπερνώντας τα επιτρεπτά όρια.

Ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης άσκησε δίωξη για κακούργημα στον 46χρονο για «επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων» και «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή». Ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να λάβει προθεσμία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια από την πλαϊνή είσοδο, ενώ η μητέρα του, που έφτασε νωρίτερα, δήλωσε ότι δεν έχει δει ακόμα το παιδί της και ότι θα ζητήσει υλικό από κάμερες για να εξακριβώσει τις συνθήκες του τροχαίου.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 37χρονος άνδρας που τραυματίστηκε στο περιστατικό, ενώ η 34χρονη έγκυος σύζυγός του νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Το 2χρονο παιδί τους, το οποίο τραυματίστηκε επίσης, βρίσκεται εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM
Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ