Εθνοτικές συγκρούσεις ξέσπασαν σε τουρκικό στρατόπεδο προσφύγων

Εθνοτικές συγκρούσεις ξέσπασαν σε τουρκικό στρατόπεδο προσφύγων Facebook Twitter
0

Η τουρκική αστυνομία κλήθηκε να αναλάβει δράση όταν ξέσπασαν εθνοτικές συγκρούσεις σε ένα στρατόπεδο προσφύγων, την Κυριακή. Τέσσερις στρατιώτες και τέσσερις άμαχοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των ταραχών.

 

Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dogan, η βία ξέσπασε όταν σύριοι πρόσφυγες διαμαρτυρηθήκαν για την παρουσία σύριων από το Τουρκμενιστάν. Το προσωπικό ασφαλείας χρειάστηκε να επέμβει και σε ένα ακόμα στρατόπεδο προσφύγων, καθώς υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες για έλλειψη τροφίμων και νερού.

 

Σημειώνεται ότι σήμερα υπάρχουν πάνω από 43.000 πρόσφυγες από τη Συρία που ζουν στο εσωτερικό της Τουρκίας, ενώ εκατοντάδες ακόμη καταφτάνουν, καθημερινά, στη χώρα. 

 

 

 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM